GRAFISCH WERK

Kick off your shoes (and ideas)

Je beschikt over een eigen huisstijl, maar bent niet thuis in grafisch design. Of nét wel, maar je mist iemand die met je meedenkt en alles visualiseert. In beide gevallen zit je goed. This Way Up is een creatief grafisch bureau en design agency. Als visuele vertaler leid ik jouw huisstijl als een rood gedesignde draad door al jouw communicatie. Ik sta mee in je schoenen. Sterker: ik nestel me in jouw hoofd en haal de ideeën eruit. Om ze dan tot leven te wekken. Subtiel maar krachtig. Op papier en online. Van flyer of bedrijfsfolder tot volledig magazine. 

"Design is thinking made visual"

 

I'm on your mission

Elk project is anders. Of het nu gaat om het ontwerpen van een flyer, bedrijfsfolder of website: ik snuffel naar de juiste sfeer en baken mijn creatief terrein af binnen de grenzen van jouw huisstijl. Al houd ik het graag sober. Genoeg witruimte om rust te creëren. Maar ook plaats voor creativiteit en speelse elementen. Eenvoud siert nog meer in perfecte balans. Alles draait om de positieve verandering die jouw organisatie teweegbrengt. Voor de klant en de wereld rondom. Pas als ik 100 % achter jouw verhaal en missie sta, gaan we van start. Samen.

STEP BY STEP

1. HALLO!


Tijdens een online briefing (30 min.) zoeken we de match tussen jouw verwachtingen en mijn aanpak. We gaan na wat je nodig hebt en hoe je vandaag werkt. Gaan we samen verder voor het grafisch design? Dan bezorg ik je een duidelijke timing voor de start en oplevering.
2. LET'S GO


Zodra jij me het nodige tekst- en beeldmateriaal bezorgt, vlieg ik erin. Eén tot drie weken later land ik met een ontwerpvoorstel van jouw brochure, flyer, huis-aan-huis, bedrijfsfolder, ...
3. FEEDBACK


Een week nadien overlopen we het voorstel tijdens een online terugkoppeling (30 min.). Geef me je ongezouten mening op mijn grafisch design en ik kruid het ontwerp bij waar nodig.
4. DETAILS MATTER


Veertien dagen na jouw feedback leg ik een nieuw ontwerp op tafel. Tijdens een tweetal correctierondes zetten we de puntjes helemaal op de i.
5. VOOR DE VORM


Nu kan je zelf aan de slag. Ik bezorg je het finale bestand in verschillende technische formaten:

  • drukklare pdf voor print
  • jpeg voor online (social media, banners, advertenties, website …)

 

PRIJS

Voor grafisch design geldt een uurtarief van 75 euro, exclusief btw. Elk ontwerp is maatwerk en de totaalprijs hangt af van het soort opdracht, de duur van de samenwerking en het volume. Hieronder zie je een lijst met richtprijzen voor standaardontwerpen. Uiteraard bezorg ik je een pasklare offerte bij aanvang van onze samenwerking.

LOST IN VISUAL TRANSLATION?

Laten we snel kennismaken en kennis delen.

BROCHURE

vormgeving / 8 pagina's / o.b.v. aangeleverd tekst-en beeldmateriaal / 2 correctierondes / advies drukwerk/ drukklaar bestand

580 EUR EXCL. BTW

FLYER

vormgeving / 1 pag recto verso / o.b.v. aangeleverd tekst-en beeldmateriaal / 2 correctierondes / advies drukwerk/ drukklaar bestand

350 EUR EXCL. BTW

MAGAZINE

vormgeving / 20 pagina's / o.b.v. aangeleverd tekst-en beeldmateriaal / 2 correctierondes / advies drukwerk/ drukklaar bestand

1.450 EUR EXCL. BTW

NAAMKAARTJE

vormgeving / 1 pag recto verso / o.b.v. aangeleverd tekst-en beeldmateriaal / 2 correctierondes / advies drukwerk/ drukklaar bestand

225 EUR EXCL. BTW

ADVERTENTIE PRINT

vormgeving 1 versie / o.b.v. aangeleverd tekst-en beeldmateriaal / 2 correctierondes / drukklaar bestand volgens specificaties medium

280 EUR EXCL. BTW

SOCIAL MEDIA VISUAL

vormgeving 1 beeld (banner of post) / o.b.v. aangeleverd tekst-en beeldmateriaal / 2 correctierondes / jpeg voor web

150 EUR EXCL. BTW

ADVERTENTIE ONLINE

vormgeving 1 beeld / o.b.v. aangeleverd tekst-en beeldmateriaal / 2 correctierondes / jpeg volgens specificaties medium

225 EUR EXCL. BTW

WORK THAT MATTERS

ANDEREN VROEGEN MIJ …

Hoelang moet ik wachten op een ontwerp?


Mijn agenda zit meestal behoorlijk vol. Daarom hou je best rekening met een doorlooptijd van zo’n vier weken. Dat is natuurlijk een beetje afhankelijk van de vraag. Een flyer lukt doorgaans sneller. Voor een volledig magazine heb ik meer tijd nodig.
Kan ik bij jou ook terecht voor een last minute ontwerp?


Het liefst ga ik voor een doordacht ontwerp maar soms breekt nood wet. Moet het echt snel gaan? Dan schuif ik in mijn planning en goochel ik met andere deadlines. In ruil betaal je wel mijn spoedtarief (95 euro/uur).
Krijg ik de bronbestanden om zelf aan de slag te gaan?


Heb je een huisstijl maar weet je niet goed hoe je deze best toepast? Voor een kleine meerprijs maak ik een of meerdere sjablonen op die jij heel eenvoudig zelf kan gebruiken. Uiteraard bezorg ik je in dat geval de bronbestanden.
Ontwerp je ook in Canva?


Neen. Ik zweer al jaren bij de professionele tools van Adobe (InDesign, Illustrator, Photoshop …). Omdat ik daar helemaal mijn ding kan doen. Wil je graag sjablonen in Canva om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan? Bijvoorbeeld voor leuke visuals voor social media? Dat kan perfect. Voor een kleine meerprijs zet ik alle elementen om en upload ik ze voor jou in Canva.
Hoe zit het met teksten? Kan ik daarvoor ook bij This Way Up terecht?


Sterke titels, catchy tussenkoppen en bondige alinea’s zijn belangrijk voor je flyer of magazine. Ik ben geen copywriter maar begeleid je als communicatiespecialist wel graag om de juiste boodschap uit je tekst te halen. Voor rake en wervende teksten schakel je best een scherpzinnige copywriter in. Ik beveel je er met plezier enkele aan!
Ik heb geen foto’s voor mijn brochure. Kan jij die maken?


Ook hier geldt ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Ik ben visueel ingesteld maar mijn fotografische skills zijn niet 100 % ontwikkeld. Uiteraard kan ik beeldsuggesties doen via fotodatabanken. Toch raad ik je liever aan om in eigen beelden te investeren. Echte, authentieke foto’s. Dus liefst niet snel, snel met je smartphone gemaakt, maar liever door een fotograaf die weet waar de klepel hangt. Zo ben ik er zeker van dat het licht en de resolutie in orde zijn!
Drukwerk … kan jij dat ook regelen?


Bij elk ontwerp voor druk krijg je mijn advies op het vlak van formaat en papiersoort. Wil je graag één aanspreekpunt? Dat kan perfect. Ik ga dan op zoek naar de juiste drukker en druktechniek voor jouw project. Ik vraag een proefdruk aan en volg alles nauwgezet op. Uiteraard neemt dat wat extra tijd in beslag en reken ik die ook aan. Intussen kun jij op twee oren slapen en je focussen op jouw corebusiness.
Ik heb visuals nodig voor mijn socialmediakanalen. Zet jij de campagne ook op?


Ik zorg heel graag voor je ontwerp. De implementatie doe ik liever niet. Iets met een schoenmaker en een leest. In mijn netwerk zitten wel enkele rasechte socialmedia-experts die een volledige campagne voor je op poten zetten. Vraag me gerust enkele referenties.
Ontwerp je alles?


Nope. Als ik niet achter een idee of ontwerp sta, lukt dat niet. Onze eerste kennismaking is daarom zo ontzettend belangrijk. Zo toetsen we of we op dezelfde golflengte zitten. En de neuzen in dezelfde richting staan. Als ik voel dat onze stijlen te haaks op elkaar staan, vertel ik je dat heel eerlijk.
Maak je ook animaties?


Je wilt je ontwerp tot leven brengen en dus bewegend maken? Da’s een specifieke expertise. Met enkele simpele gifjes help ik je heel graag. Echte animaties laat ik aan experts over. En die zijn er ;-). Ik verwijs je met veel plezier door.

Ingrid Nenzcl
communicatiemanager Unizo Limburg

Sprongetjes van geluk: die maak ik vaak dankzij Sarah. Ikzelf leg de lat altijd hoog, en Sarah slaagt erin om die lat op haar beurt nog eens extra hoog te leggen. En hoewel ik al jaren regelmatig met haar samenwerk, blijft ze me telkens weer verrassen. Verwacht je bij Sarah aan originele, ambitieuze ideeën. Ontwerpen die een stilistisch feest zijn. Projecten die je zoveel positieve energie geven. Ja, Sarah maakt met alles wat ze doet de wereld mooier. Laat die vreugdesprongen maar komen!