top of page

BRANDING LIVIA

Card-Mockup-versie9.png

Livia (UNIZO Vrouwelijke Ondernemers) is hét ontmoetingsforum voor zelfstandige vrouwelijke ondernemers en beoefenaars van vrije beroepen. 

 

Met Livia enthousiasmeren we (Limburgse) onderneemsters om groots te dromen, en het vervolgens ook te doen. UNIZO Limburg geeft via het Livia-netwerk een podium aan vrouwelijk ondernemerschap. Livia informeert en inspireert je. Het vergroot je zakelijk netwerk en laat je openhartig ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden. En wellicht ook met onderneemsters die een totaal ander licht op de zaak werpen. 

BRANDING

Lettertype_website.jpg

Abril fatface + Barlow

We kiezen voor een lettertype dat kracht, betrouwbaarheid en zakelijkheid uitstraalt voor Livia in combinatie met een schreefloos lettertype voor ‘Unizo vrouwelijke ondernemers’ naar leesbaarheid toe.

Download Abril fatface

Download Barlow
 

Fonts
kleur_website.png
Colors

Zacht maar krachtig

Kleurgebruik speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van een huisstijl. Ze roepen bepaalde associaties op en wekken bepaalde gevoelens op. In het geval van Livia hebben we gekozen voor kleuren die luxe en elegante uitstralen (blauwpaars, donkergroen), zacht en vrouwelijk zijn (peach, turquoise  maar toch krachtig en professioneel ogen (blauwpaars). Voor de Livia Award maken we het feestelijk door het om te zetten in goud. Binnen een bepaalde kleur wordt naar de juiste tint gezocht en eventueel verzadigingspercentage.

Download de kleurcodes

Card-Mockup-versie8.png
Logo

Typografisch logo

We kiezen voor een typografisch en herkenbaar logo. De letters worden speels geplaatst zodat het wel leesbaar blijft maar ook beweeglijk en dynamisch oogt. Door de vorm (tekst Unizo vrouwelijke ondernemers in een halve cirkel geplaatst) is het logo ook online zeer geschikt en voor gebruik op social media. Het logo is eenvoudig en leesbaar. Livia wil haar vrouwelijke ondernemers in de kijker zetten en het logo moet ondersteunend zijn. Het kan subtiel geplaatst worden (het trekt niet de volle aandacht) maar door middel van kleur en plaatsing kan het ook sterker geprofileerd worden. 

AWARD

De UNIZO Livia-Award bekroont een vrouwelijke ondernemer die een toonbeeld is van “ondernemerschap”. De prijs is een beloning voor een vrouwelijke ondernemer die andere collega’s heeft geïnspireerd, die met haar bedrijf aantoonbare stappen vooruit heeft gezet en die voldoende ambitie aan de dag legt om haar onderneming naar een hoger niveau te tillen.
 

Het logo leent zich heel goed om aan te passen voor de Livia- Award. Het kan mooi geplaatst worden in de cirkel.

BEELDBANK

bottom of page